Vart ska jag börja...

 
 
Hej, 
 
Jag vet ärligt talat inte hur jag ska börja det här inlägget riktigt, det känns som om det var ljusår sedan jag skrev här senast. Mycket har hänt sen det senaste inlägget publicerades på den här bloggen, ni som följer mig på Instagram vet ju såklart det mesta som har hänt. Men alla ni som bara läser bloggen, har ingen aning antar jag.
 
Jag loggade in här nu för första gången på kanske 4 månader. Och blev väldigt glad när jag såg att ni fortfarande är inne och tittar här och såg även fina små kommentarer som låg och väntade på mig. Så jag blev lite peppad att skriva. 
 
Ja, vad ska jag börja... 
Jag har flyttat och bor i en ny lägenhet på Kungsholmen, 18 kvm, men det är mina egna 18 kvm och ingen annans. Jag har världen underbaraste pojkvän som gör mig lycklig varje dag. Så han är här och delar mina 18 kvm, inte allt för sällan ;-). Mitt liv har helt enkelt förändrats och jag har inte känt att bloggen har varit ett ställe som jag orkat skriva på, för att mina tankar har varit all over the place helt enkelt.
Alla nya rutiner allt känns nytt. Det var trotsallt knappt ett år sedan jag lämnade mitt pendlande till London och livet i Göteborg för ett nytt liv i en ny stad, med nya vänner, nytt jobb och nu då även en underbar pojkvän och en ny lägenhet och ett liv där jag bestämmer allt helt själv. Är det så här det känns att vara "reborn"?
| |
#1 - - Nathalie:

Va kul att du uppdaterar igen!!!!

#2 - - Anna M.:

Jag upptäckte först idag att du bloggar igen, hur kunde jag ha missat detta?! Hoppas du mår bra ❤️

Svar: Hahah ja, men vad kul att du hittade hit i alla fall 😊👏🏻😘
Klara Bjurek

Upp